Ще се осмелите ли?  Най-горещата тенденция при прическите този сезон е

...
Ще се осмелите ли? 
Най-горещата тенденция при прическите този сезон е
Коментари Харесай

Коса в платинено русо – новата мания на звездите това лято

Ще се осмелите ли? 

Най-горещата наклонност при прическите този сезон е не ексцентрична подстрижка или истинска плитка, а един типичен цвят, който в последно време направи своето завръщане на beauty сцената. Платиненото русо към този момент завладя сърцата на някои от It-момичетата в Холивуд, измежду които Тейлър Суифт и Кристен Стюърт.

 Met-Beauty-7

Суифт дебютира с новия цвят на косата си на тазгодишната Met Gala, като русото е допълнение към новия рок-шик имидж на звездата. Изпълнителката на “Blank Space ” в последно време много опитва с визията си, залагайки на по-смели и секси тоалети, и непредвидени грим решения, като тъмното червило, с което я видяхме на галата. 

 beauty-14-6-16-6

В комбиниране със светлия колорит на русото, Тейлър е подстригала косата си в модерната “bob ” прическа с дължина до брадичката.

Кристен Стюърт също е заложила на платиненото, само че за разлика от Суифт, интерпретацията на актрисата е с по-тъмен корен. Макар да сме привикнали да виждаме Стюърт като брюнетка на огромния екран, тя в действителност е естествена русокоска, само че толкоз ярък колорит избира за пръв път.

 Blonde Kristen Cannes 2

Неочаквано за нас, Ема Стоун също влезе в клуба на платинените русокоски. Също като Кристен, естественият цвят на косата на Ема е рус, само че звездата стана известна като една от най-чаровните червенокоски в Холивуд. Ние обаче много харесваме смяната във визията й!

 emma insta

В плен на платиненото попаднаха също Руни Мара и Попи Делевин. Делевин дебютира своя нов цвят на Met Gala 2016, a Руни – на разходка из Манхатън, въпреки косата й да беше скрита под шапка.

 Met-Beauty-6

 rooney blonde

С толкоз доста известни фенки сме сигурни, че наклонността скоро ще се наложи в beauty средите, изключително измежду русокоските, които желаят малко смяна през лятото, а за какво не и измежду брюнетките, подготвени да опитват?

Вие бихте ли заложили на платиненото това лято? 

Снимки: Profimedia, emmarileystone 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР